Duminică, 8 iunie 2014, de la ora 18.00, va avea loc un concert de muzică ușoară în aer liber în Parcul Dendrologic din Carei, cu participarea soliștilor și instrumentiștilor de la Centrul Cultural al municipiului Carei: Formația Castelanii cu instrumentiștii Baumli Orsolya, Baumli Júlia, Cosma Cosmina, Lukács Henrietta, David Andrei, Pap Cătălin, Riskó József și soliștii vocali: Altfater Andrea, Nagy Anita, Vitéz Júlia, Uifalusi Nicolae, Borbely Patricia, Latiș Larisa, Deac Adina.

More info

Direcția de Cultură a municipiului Carei organizează duminică, 15 iunie 2014, cu începere de la ora 17.00 în Sala Cavalerilor din Castelul Károlyi evenimentul intitulat „In memoriam Deák Endre", care va cuprinde un concert de muzică renascentistă, inaugurarea plăcii comemorative și o expoziție cu afișe, fotografii și diplome care au aparținut regretatului muzician și profesor.

mai mult...

Direcția de Cultură a Municipiului Carei organizează sâmbătă, 21 iunie 2014, de la ora 20:00, în incinta Castelului Károlyi (Sala Cavalerilor), un concert de seară intitulat Liviu Borlan - „după 20 de ani". Concertul va fi susținut de renumita Corală Armonia din Baia Mare.

mai mult...

Direcția de Cultură a Municipiului Carei vă invită Duminică, 6 iulie 2014, de la ora 12:30 în Sala Cavalerilor din Castelul Károly, la expoziția omagială de artă fotografică aparținând lui Titus Doboș.

detalii...
Duminică 13 iulie 2014 începând cu ora 12.30 în Sala de expoziții a Castelului Károlyi din municipiul Careiva avea loc vernisajul expoziției de fotografie a Clubului foto Homorod.
mai mult...

Direcția de Cultură a municipiului Carei vă invită miercuri, 23 iulie 2014, începând cu ora 19.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei la concertul „TRIO UNIVERSITAS" susținut de Rudolf Fátyol (vioară), Zsolt Molnár (violoncel), Mihály Duffek (pian).

mai mult...

Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei și Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi" vă invită duminică, 17 august 2014, de la ora 12.30 în Sala de expoziții de la etajul Castelului Károlyi din municipiul Carei la vernisajul expoziției de pictură și fotografie a Asociației Provinciart din Carei.

More info